Hirdetés

Megvalósul Thor látomása az Avengers: Infinity Warban?

|

Az Age of Ultron és az Infinity War egy komoly pontban fogják keresztezni egymást: Thor látomása megvalósulni látszik.

Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora egy tisztességes iparosmunka volt, de egy jelenet nem igazán illett a képbe. Thor fürdős haluzása ugyan látványos volt, a valódi jelentését jó eséllyel csak az Infinity Warban fogjuk megtudni. Ott viszont fájdalmasan.

Az Infinity War csapata egy laza atlantai kezdés után Skóciába költözött, hogy ott vegyenek fel néhány jelenetet. Mint kiderült az építők magukkal vitték azt az asgardi szobrot is, amiről a szőke istenség álmodozott a kádban.

A szobor egy harcost ábrázol, térdre borulva, kardját maga előtt tartva. Spekulációk szerint a szobron látható alak gyászol, ami nem fest túl szép jövőt az MCU szereplői számára. Főleg nem, amikor Thanos éppen gyilkolni készül.

Nagyon úgy néz ki, hogy Thor látomásának "megvalósult" verzióját filmezik. Erre utal az is, hogy jelentések szerint Chris Hemsworth és Tessa Thompson (Valkyrie - Thor: Ragnarok) is felbukkantak a szettben.

Az Avengers: Infinity War hazai premierje 2018. május 3-án lesz esedékes. Hivatalos trailer még nincs, de legalább egy ízelítő már van a forgatás első napjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)