Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború bevételei a Titanicot is elhagyták

|

A Marvel mozija mind Amerikában, mind világszerte a történelem negyedik legjobban kereső filmje lett.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború befejezte a moziban tett köreit, és a végére majdnem 20 millió dollárt vert rá a Titanicra, legalábbis Amerika határain belül. A film összesen 678,8 millió dollárt termelt ott.

Hirdetés

Otthonukban a Bosszúállók egyébként negyedikek lettek bevételi számokat illetően. Az első helyezett a Star Wars: Az ébredő erő (936,6 millió dollár), a második az Avatar (760,5 millió dollár), a harmadik pedig a Fekete Párduc (700 millió dollár).

A világszínpadon is negyedik lett a film, ott viszont nem sikerült megvernie James Cameron egyik titánját sem a maga 2 milliárdos bevételével. Az első helyen az Avatar áll 2,7 milliárddal, a másodikon a Titanic 2,1 milliárddal, a harmadik pedig a Star Wars: Az Ébredő erő 2,068 milliárddal.

A jövőre érkező Bosszúállók 4 fogja lezárni a Marvel filmek harmadik szakaszát, így az még nagyobb bevételekre számíthat. Akkor talán már világszinten is elsüllyeszti majd a Titanicot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)