Hirdetés

Avengers: Infinity War - megjött az első videó, elkezdődött a forgatás

|

Tony Stark már fényezi a páncélját, Peter Parker tölti a hálóvetőt. Zárt ajtók mögött már elindult az Infinity War forgatása, egy pillanatra mi is benézhettünk most.

Hirdetés

Idén is nagyon jó lesz Marvel rajongónak lenni, de jövőre jön csak az első, igazán brutális produkció. Az Avengers: Infinity War összehozza a teljes filmes univerzumot. Doctor Strange, a Galaxis őrzői, az első Bosszúállók, mind együtt harcolnak majd.

Brutális show lesz, nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várják az első infókat. A Marvel volt is olyan jó fej, hogy a januárban kezdődött forgatásról összerakott egy 3 perces "így készül" videót, amiben megszólaltattak néhány szereplőt, és Kevin Feige producert is.

A kamerák pörögnek, hőseink beöltöztek, a munka elkezdődött. Nincs is megállás a premierig, ami 2018. május 3-án esedékes. Addig még vár ránk egy Pókember: Hazatérés, egy Galaxis őrzői Vol. 2, egy Thor: Ragnarok és még a Fekete párduc is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)