Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - kiderült Bucky új kódneve

|

Ahogy azt sejteni lehetett, a legújabb Bosszúállók moziban már nem fogják Tél Katonájának szólítani a félkarú fenegyereket.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly magazin legújabb száma 15 különböző borítóval jelent meg, ezek pedig mint a közelgő Bosszúállók: Végtelen háború főhőseit ábrázolták. A dupla terjedelemben kiadott lapszámok belseje is tartogatott érdekességeket, nem mellékesen például kiderült Bucky Barnes új szuperhősneve is.

Hirdetés

Némiképp spoileres infók következnek, úgyhogy akit ez zavar, az inkább hagyjon fel az olvasással. Persze azoknak, akik megnézték a Fekete Párduc stáblista utáni jeleneteit, ismerős lehet az új név. Most ugyanis kiderült, hogy az új moziban tényleg White Wolf, azaz Fehér Farkas néven fut majd Bucky, aki időközben a wakandaiaktól kapott egy menő új fémkart is. Érdekes döntés ez, hiszen White Wolf a képregényekben egy teljesen különálló karakter: a füzetekben ő egy Hunter nevezetű gyermek, akit egy repülőszerencsétlenség után ment meg és nevel fel T'Chaka király. Később sikerül wakandai állampolgárságot is szereznie, olyan jól beilleszkedik az egyébként távolságtartó nép soraiba. A jelek szerint azonban ezt a karaktert a Marvel szeretné összemosni Buckyval. 

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi fog kisülni ebből. Ez pedig április 26-án ki is derül, hiszen ekkor debütál a magyar mozikban a Bosszúállók: Végtelen háború.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)