Hirdetés

Avengers: Infinity War - gyönyörű a hivatalos Comic-Con poszter

|

Mindenki rajta van a képen, aki számít, beleértve a rosszfiúkat is.

Hirdetés

Ugyan nem láthattuk (hivatalosan) az Avengers: Infinity War Comic-Con trailerét, de legalább a poszterből nem hagytak ki bennünket. A Marvel világának legnagyobb hősei a lenti szetten is összeállnak, és mivel hatalmas a csapat, ezért először három darabban kaptuk meg azt.

Az első darabon pár Bosszúállók alapítótag, és néhány új arc is elfért, a középpontban a Vasemberrel, aki nem tűnik nyugodtnak.

A második képen a sztori gonoszai láthatóak. Thanos és a Black Order teljes felszerelésben készülnek leigázni a világunkat.

Az utolsó darab a Kapitány csapatáé. Steve Rogers szakállat növesztett, a haját is elengedte, és jól láthatóan a poszter túlvégén álldogál, hogy véletlenül se kelljen szembenéznie Tonyval.

A képek egyesítéséből egy hatalmas, és látványos egészet kapunk.

Az Avengers: Infinity War hazai premierje 2018. április 26-án esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)