Hirdetés

Avengers: Infinity War - a Fantasztikus Négyes is felbukkanhat?

|

Nagy bejelentésre készülnek ma a D23 Expón, lehetséges, hogy megegyezett a Fox és a Marvel, és az egyik legkedveltebb szuperhőscsalád végre hazatalál.

Hirdetés

Az egész internetet felrobbantotta pár lepellel letakart szobor, de ezen egy pillanatig sem lepődtünk meg, hiszen lehetséges, hogy Pókember után a Fantasztikus Négyes csapata is csatlakozhat a Marvel filmes univerzumához.

Hirdetés

Mindez csupán egy feltevés, így nyomatékosan kérek mindenkit, kezelje az egészet teória szinten. Mindenesetre annyi biztos, hogy a D23 Expo Avengers: Infinity War részlegénél négy rejtélyes szobrot ezekben a pillanatokban még fekete lepel takar. Elvileg ma egy nagy bejelentéssel készül a Marvel, amiről Mark Ruffalo azt mondta, mindenki eldobja majd az agyát, ha végre meglátja. Ezt a két dolgot kötötték össze a teória kiötlői. 

Az említett bejelentés tehet elképzelhető, hogy a Fantasztikus Négyeshez kapcsolódik. A Fantasztikus Négyes filmes jogait a Fox birtokolja, legutóbbi adaptációjuk viszont akkora bukta volt, hogy nem elképzelhetetlen az esetleges egyesség a stúdió és a Marvel között - a tárgyalásokról korábban is érkeztek már kósza pletykák. 

A Marvel az utóbbi években teljesen leépítette a Fantasztikus Négyes franchise-t. 2015 óta nem adtak ki új képregényt, lényegében nullázták a csapattal kapcsolatos merchandise termékeket, nemrég azonban kiderült, hogy érkeznek az új F4 Hasbro figurák és a régóta kifogyott Marvel: Legendary gyűjtögetős kártyákat is újra elkezdik kiadni - a kártyák között is ott lesznek a Fantasztikus négyes lapjai. Lehet, hogy az egyességnek köszönhetően enyhült meg a Marvel szíve? 

Egy másik érdekes elmélet arra világított rá, hogy bár a Pókember: Hazatérés moziban megtudtuk, Tony Stark eladta a Bosszúállók tornyát, de a vevő kilétére nem derült fény. Lehetséges lenne, hogy dr. Reed Richards, vagyis Mr. Fantastic vette meg az épületet és ez lesz a Baxter Building?

Egyelőre a fentiekből annyi biztos, hogy van négy letakart szobrunk, amelyek közül egy jóval nagyobb a többinél - értelemszerűn ő lehetne a Lény. Más felvetések szerint a leplek alatt Thanos és rosszfiúi, a Black Order rejtőznek, de azért mégiscsak furcsa lenne ennyi titkolózás kizárólag a lila melák és bandája miatt. 

Ti mit gondoltok minderről? Örülnétek, ha a Fantasztikus Négyes tényleg csatlakozna a Marvel fimes univerzumához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)