Hirdetés

Avengers: Infinity War - kiakadtak a rajongók a legújabb kedvcsináló videón

|

A csalódott rajongók bizony nem erre számítottak.

Hirdetés

Kicsit izgultam is amiatt, hogy hazai idő szerint ma hajnali 3 órakor fogják adásba küldeni az Avengers: Infinity War legújabb "sneak peek" videóját, hiszen a tegnap esti ügyeletem és egy közel három órás Sea of Thieves livestream után nincs az a Végtelen Kő, amiért én fennmaradok ideáig. Félve nyitottam meg tehát ma reggel az internetet, de mint kiderült, cseppet sem kellett aggódnom.

Hirdetés

Az említett videó ugyanis hatalmas csalódás volt minden Marvel rajongó számára. A legtöbben egy új TV sportra, netán egy teljesen új előzetesre számítottak, ehhez képest azonban a szomorú valóság az lett, hogy megkaptunk a korábban látott első trailer vágott változatát. 

A kanadai CTV csatorna The Launch nevezetű műsora alatt vetített sneak peeknek még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető szösszenet teljesen kiégette a rajongókat. Persze ez legyen a legnagyobb bánat az életükben, de azért megértjük, hogy nem erre számítottak. Mutatunk párat a reakciókból:

Ha engem kérdeztek, akkor a Fekete Párduc mozi érkezéséig igazából nem is érdemes új Avengers trailerre várni, a Marvel nem szereti elvonni a figyelmet az aktuális filmjéről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)