Hirdetés

Avengers: Infinity War - Skarlát Boszorkány és Vízió egészen fura helyzetben

|

Pörög már az Infinity War első felének forgatása, és már kaptunk is pár érdekes kérdést felvető képet és videót. Spoileres cucc, az erre érzékenyek ne kattintsanak!

Hirdetés

Az Avengers: Infinity War lesz a nagy, katartikus végeredménye a 2008 óta zajló eseményeknek az MCU-ban. Nem csoda, hogy minden Marvel rajongó tátott szájjal vár minden infómorzsát, szerencsére ebből akad bőven.

Első körben két fotó érkezett, melyeken Elizabeth Olsen és Paul Bettany romantikus édelgését is láthatjuk. Ez is lehet akár érdekes fordulat, de van egy fontosabb kérdésünk is. Mikor és hogy lett Visionből ember? Illetve emberi külsőt hogy kapott? Valószínűleg ezt a premierig nem fogjuk megtudni.

Kettejük kellemes pillanatairól egyébként egy videó is van. Sokat nem lehet kivenni a jelenetből, de az jól látható, hogy Paul Bettany és Elizabeth Olsen koncentrálnak erősen egymásra a díszletben.

A következő anyag egy hónappal ezelőtt készült, és egy autót látunk darabokra robbanni benne. Tekintettel arra, hogy a Föld mekkora veszélyben lesz a sztori szerint, valószínűleg ez az autó lesz a legkisebb gondja a Bosszúállóknak.

A harmadik videó egy újabb robbanásos jelenet, ami egyébként az előző videóhoz hasonlóan Edinburghben készült.

Az Avengers: Infinity War 2018. május 4-én kerül a mozikba. Addig azzal leszünk elfoglalva, hogy kiderítsük, mitől lett ember Visionből. Illetve csak agyalunk ezen feltehetően, ennél többet nem tehetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)