Hirdetés

Avengers: Infinity War - az egyik színész nem volt hajlandó elolvasni az egész forgatókönyvet

|

Még a szereplők között is akad olyan, aki tart a spoilerektől.

Hirdetés

Tom Hollandnak nem is voltak hajlandókat megmutatni az Avengers: Infinity War teljes forgatókönyvét a készítők, mivel a fiatal színész hajlamos mindent kikotyogni. Egy másik szereplő azonban saját maga döntött úgy, hogy nem szeretne belepillantani a szkriptbe. 

Hirdetés

Dave Bautista, vagyis a Guardians of the Galaxy filmekből ismert Drax megformálója mesélte el, hogy csak és kizárólag azokat a részeit olvasta a könyvnek, amelyekben ő is szerepel. Bautista a Twitteren ismerte el, hogy egyszerűen nem volt képes elolvasni a teljes forgatókönyvet, mivel ő is be szeretne majd ülni a moziba egy nagy vödör pattogatott kukoricával és egy zacskó M&M's cukorkával, és ugyanúgy meg akar lepődni a fordulatokon, mint a többi néző.

Mi teljes mértékben meg tudjuk érteni a döntését, de azért egy mindenki számára elérhető Avengers: Infinity War előzetesnek már nagyon tudnánk örülni. A tartalmát már úgy is ismerjük, a látvány pedig biztosan nem rontaná el a későbbi moziélményt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)