Hirdetés

Avengers: Infinity War - nagy meglepetéseket ígér a rendező

|

Joe Russo egy mondattal sikeresen felpörgette a Marvel filmes univerzum rajongóit. A Végtelen háború izgalmasnak ígérkezik, még a képregényeket jól ismerő rajongók számára is.

Hirdetés

Néhány hete befejeződtek az Avengers: Infinity War munkálatai, ami pont időben volt ahhoz, hogy a Russo testvérek nyugodtan állhassanak ki a D23 Expo és a Comic-Con 2017 színpadaira. Itt mutattak is egy rövid előzetest, amit mi még mindig nem láttunk (elvileg).

Az Avengers 4 munkálatai hamarosan elindulnak, és a következő fejezet, illetve az Infinity War kapcsán Joe Russo azt nyilatkozta, hogy minden Marvel rajongót komoly meglepetések várnak majd. Ő és a testvére szeretik a nagy téteket.

"A tél katonájával és a Polgárháborúval bizonyítottuk már ezt. Egy nagyon intenzív élményre lehet készülni mind az Avengers 3 és 4 kapcsán. Hatalmas meglepetések készülnek."

A rendező nem részletezte a dolgot az io9-nek adott interjújában, de a nagy dráma lehetősége adott, köszönhetően a főgonosznak. Thanos, az őrült titán önmagában sem kis fenyegetés, de az Infinity Gauntlettel felszerelve elpusztíthatja az univerzum minden világát. Ezt azért lehet komoly tétnek nevezni, és csak reménykedünk benne, hogy a Russo tesók elbírnak egy ilyen monumentális történetvezetéssel.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)