Hirdetés

Napi büntetés: csodálatosan beteg a Bosszúállók: Végtelen háború retró előzetese

|

Amerika Kapitány és a többiek magukra húzták a színes pizsamáikat, hogy harcba menjenek Thanosszal, a lila varázslóval. Nyolcvanas években persze.

Hirdetés

Elnézve ezt a "trailert" kicsit boldogok vagyunk, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború nem 30 évvel ezelőtt készült.

Hirdetés

Miközben a mozikban hatalmas siker lett az Avengers, a mozitermeken kívül elmebeteg rajongók tartják fenn a hype-ot. Ilyen például Darth Blender, aki néhány régi film, és egy kis digitális bűvészkedés segítségével összerakott nekünk egy retro trailert. Láttunk már persze ilyet, a fél világ be is vette, hogy annak idején is készült volna Bosszúállók mozi, de nem, ez csak vicc, összevágott részletek csodálatos sorozata, ez a trailer ki is maxolja ezt az élmény:

Nem fogok hazudni, szívesen megnézném, ahogy Sisakos Kapitány állba vágja a lila varázslót (egyébként aki megírja kommentben, hogy ő kicsoda, külön piros pontot érdemel, annyit elárulok, hogy Max von Sydow játszotta), de sajnos erről már lecsúsztunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)