Hirdetés

Avengers: Infinity War - az egyik színész úgy forgatta le a jeleneteit, hogy nem is olvasta a forgatókönyvet

|

Még mindig nem tudja, miről szól majd a film, úgyhogy velünk együtt izgulja majd végig a premiert.

Hirdetés

A Marvelnél kényesen ügyelnek arra, hogy a filmjeik forgatókönyve ne szivárogjon ki, ezért a legtöbb színész nem is kapja meg az egészet, csupán azt a néhány oldalt, amik őket is érintik. De van akinek erre sincs feltétlenül szüksége.

Hirdetés

A Bucky-t játsszó Sebastian Stan egy interjúban beszélt arról, hogy milyen volt a film forgatása, meg úgy egyáltalán milyen érzés a Russo testvérekkel dolgozni:

Nem olvastam a forgatókönyvet, úgyhogy a sötétben tapogatóztam, de a Winter Soldier már hozzászokott ahhoz, hogy nem érti mi történik körülötte. Szerintem az egész a bizalomra épül: olyan ez mint, egy nagy család, ahol mindenki tudja, mi lesz a következő lépés, és pontosan tisztában vannak azzal, hogy mi az, amit én le fogok tenni az asztalra.

A film csak 2018. májusában kerül majd a mozikba, így a Disney minden bizonnyal a Star Wars VIII premierje után gyújtja majd be a rakétákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)