Hirdetés

Avengers: Infinity War - több hős is feltűnik egy kiszivárgott forgatási képen

|

Érdekes dolgok derülnek ki egy képről, ami az Avengers: Infinity War forgatásán készült.

Hirdetés

A Marvel egyelőre igyekszik megőrizni az Avengers: Infinity War történetének rejtelmeit, de ettől függetlenül időnként kiderül ez meg az. Legutóbb a hihetetlen Hulkot alakító Mark Ruffalo mondott néhány dolgot a filmről, most pedig egyenesen a forgatásról kaptunk egy olyan képet, amit valószínűleg nem a publikumnak szántak.

Az alábbi kép nagy valószínűséggel a film egyik technikusától származik és néhány érdekes dolgot figyelhetünk meg rajta. A legfontosabb egyértelműen a kép jobb alsó sarka, ahol Doctor Strange és Peter Parker nyers CGI képmásait láthatjuk, egy kis hunyorítással pedig kivehető, hogy a doktor épp azt mondja Peternek, hogy

"Peter! Védd meg őket! Nem haltak meg!"

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Thanosnak sikerült végeznie a Bosszúállókkal (mielőtt valaki feltámasztotta őket) és persze az is lehet, hogy a Végtelen Kövek segítségével az őrült titán egyszerűen Peter elméjére képes hatni, a doktor pedig segít neki átlátni a szitán. Már csak azért is nem alaptalan ez az egész, mert a korábbi filmekben is láttunk már titokzatos víziókat a Bosszúállók végzetére vonatkozóan. Pókember egyébként a jelek szerint valóban azt az új ruhát fogja viselni a filmben, amit a Hazatérés végén már megvillantottak. 

Potential spoiler for infinity war from marvelstudios

Ti várjátok már az Avengers: Infinity War bemutatóját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)