Hirdetés

Még Pókember sem tudhatja, mi történik az Avengers: Infinity Warban

|

Tom Hollandnak valószínűleg csak kisebb szerep jut a következő Bosszúállók filmben, ráadásul a Marvelnél attól félnek, a színész kikotyogna valami fontosat.

Hirdetés

Az már most látszik, hogy Tom Holland imádja a figyelmet és a felhajtást, amit Pókember szerepe hozott neki, a nagy lelkesedés közepette pedig szinte mindent szívesen megoszt a sajtóval, még a Marvel Studios főnökével folytatott telefonbeszélgetéseinek tartalmát is. Talán épp ezért nem akarják a beavatni a jövőre érkező Avengers: Infinity War titkaiba.

Hirdetés

Ugyan a saját jeleneteit már felvette a film kapcsán, Holland nem kapta meg a teljes forgatókönyvet.

"Nem tudok róla szinte semmit, még azt sem, hogy miről szól. Azt tudom, ki a gonosz, de ennél többet nem. Nem engedik, hogy bármit elolvassak, annyira nem tudok titkot tartani"

- bizonyította a fenti állítás helyességét ismét Holland egy interjúban.

A színész szerint persze a filmnek egyáltalán nincs arra szüksége, hogy ő népszerűsítse egy-egy elejtett sztorirészlettel.

"Az Infinity Warnak nem kellenek teaserek. Egyszerűen ennek a filmnek nincs szüksége erre. A legnagyobb film lesz, valaha. Higgyétek el nekem: senki nem áll készen erre a filmre."

Egyrészt a forgatókönyv ismerete nélkül elég bátor dolog ilyen kijelentéseket tenni, másfelől a képregények történései alapján tudjuk, hogy hatalmas tétje van a következő Bosszúállók-filmnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)