Hirdetés

Avengers: Infinity War - megvan, hogy ki fogja Thanos jobbkezét alakítani

|

Az még mindig nem derült ki, hogy pontosan kit fog játszani, de egy igen jó színészt sikerült felkérni a szerepre.

Hirdetés

Már egy ideje elkezdődött az Avengers: Infinity War forgatása, viszont a hatalmas előrelépések ellenére mi, rajongók még mindig nem tudunk szinte semmit arról, hogy pontosan mi fog történni a filmben, leszámítva persze azt, amire az eredeti, egyező című képregénysorozat alapján következtetni lehet. Most egy újabb színészről tudtuk meg, hogy csatlakozott a projekthez.

Terry Notary egy motion capture színész, aki olyan filmek digitális szereplőit keltette életre, mint a most megjelent Kong: Skull Island, a Majmok Bolygója-trilógia vagy éppen a tavaly megjelent Warcraft. Notary egy interjúban árulta el, hogy jelenleg Josh Brolinnal dolgozik együtt, de azt nem árulhatta el pontosan, hogy kit alakít, így csak annyi derült ki, hogy a Brolin által megformált Thanos jobbkezét fogja játszani.

Az, hogy ez pontosan melyik Marvel karakter lesz, arról több elmélet is született (főleg miután Peter Dinklage is csatlakozott a stábhoz), de egyelőre kevés bizonyíték van, ami ezekből bármelyiket is alátámasztaná.

Ti mit gondoltok? Várjátok már az Avengers: Infinity Wart?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)