Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - brutális pusztítást ígér az új előzetes

|

Befutott a Bosszúállók: Végtelen háború új trailere, ami könyörtelenül tépi le az arcunkat, annyira kemény.

Hirdetés

A Marvel betartotta ígéretét, és közzétették a Bosszúállók: Végtelen háború legújabb előzetesét nagyjából az amerikai jegyelővétel indulásával egy időben. Remélem mondanom sem kell, hogy aki fél a minimális spoilerektől is, az ne olvasson tovább és a videót se indítsa el. 

Hirdetés

A friss trailer azzal indít, hogy Gamora mesél picit kedves és szerető nevelőapjáról Tony Starknak. Ezután láthatjuk Vasember páncéljának pár új funkcióját, pörög néhány új képsor Wakandából is, majd Űrlord felvázolja, hogyan lehetne igazán ütős a Thanos elleni haditerv. Az előzetes egy nagy csatajelenettel zárul, de előtte még belefér egy kis visszatekintés is, ahol valószínűleg a pici Gamora fogja meg a lila főgonosz méretes mancsát. Azt a kezet, ami most könnyedén zúzza majd össze magát a Kozmikus Kockát is. Elég a szavakból, úgyis a videóért kattintottatok.

Nem mellékesen érkezett egy új poszter is:

A Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)