Hirdetés

Már a Pókember: Hazatérés elárulta, mikor jön a Végtelen háború előzetese

|

Egy nagyon érdekes részletet vett észre egy rajongó a legutóbbi Pókember filmben.

Hirdetés

A Marvel valószínűleg mindent jó előre eltervez, a marketingesek szép, rendezett táblázatokban számolgatják, milyen anyagot mikor adjanak ki. 

Hirdetés

Az MCU filmjei tele vannak utalásokkal, melyek egy részére csak többszöri megtekintés után találhatunk rá. A Bosszúállók: Végtelen háború utolsó trailere március 16-án, pénteken jelent meg, és valakinek feltűnt, hogy a Peter által a Pókember: Hazatérésben vásárolt gumicukron is pont ez a lejárati dátum. 

The trailer release date was under our noses THE ENTIRE TIME from r/marvelstudios

Ha véletlen egybeesés lenne, valószínűleg nem mutatják ilyen közelről a csomagolást. Mostantól még jobban figyelnünk kell az apróságokra, hátha valami nagyobb leleplezést is elrejtettek vagy elrejtenek egy későbbi filmben.

A Bosszúállók: Végtelen háború április végén mutatkozik be nálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)