Hirdetés

Avengers: Infinity War - már nézhető az első hivatalos előzetes

|

Most már minden világos, az új Bosszúállók mozi első előzetese egyértelművé teszi, hogy miért kellett eddig várnunk rá.

Hirdetés

Júliusban még csak a D23 Expo látogatói nézhették meg az Avengers: Infinity War első előzetesét, most azonban végre az egész világgal megosztották a trailert. A videó spoileres lehet azoknak, akik még nem látták a Thor: Ragnarököt, ennek tudatában bökjetek rá a Play gombra, illetve olvassanak tovább.

Hirdetés

Sokáig nem értettük, miért vár ennyit a Disney és a Marvel a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesének megmutatásával, de a nemrég élesített videó után már teljesen egyértelmű, hogy a Thor: Ragnarök után játszódó mozi kedvcsinálója elspoilerezte volna a villámok istenének legutóbbi kalandjának egyik fordulatát. A friss Avengers: Infinity War trailerben ugyanis Chris Hemsworth karaktere már egy szemmel kevesebbel jelenik meg. Nem húzzuk tovább az időtöket, íme a videó, amire mindenki kíváncsi: 

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-án landol majd a magyar mozikban, úgyhogy még ki kell bírnunk egy darabig a régóta várt, minden eddiginél nagyobb csata nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)