Hirdetés

Ilyen lenne az Avengers: Infinity War, mint '90-es évekbeli rajzfilm

|

Darth Blender magára vállalta a feladatot, hogy retro köntösbe ültesse az Infinity War előzetesét. Rengeteg '90-es évekbeli rajzfilmet használt fel az anyaghoz, ami végül tökéletes lett.

Hirdetés

Mostanra már biztosan mind láttátok az Avengers: Infinity War trailerét, ami összeszedte a mozivászon összes szuperhősét, és megmutatta, hogy Thanos a kesztyűje nélkül is földbe tud döngölni minden bosszúállót. Darth Blender úgy döntött, hogy a videót újraalkotja, ezúttal '90-es évekbeli Marvel rajzfilmsorozatok képkockáiból.

Hirdetés

Vannak a jelenetek közt olyan jól ismert darabok, mint a Spider-Man: The Animated Series pillanatai, de voltak kevésbé népszerű sorozatai is a képregényes kiadónak. Ezeknek köszönhetően Black Panthertől Iron Manig mindenki felbukkanhatott a videóban.

Az Avengers: Infinity War hazánkban április 26-án kerül mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)