Hirdetés

Avengers: Infinity War - rossz minőségben, de nézhető az előzetes

|

Ugyan a Marvel nem akarja nekünk is megmutatni a Comic-Conon vetített Infinity War trailert, páran nem bírták kikapcsolva tartani a kamerájukat.

Hirdetés

Messze még az Avengers: Infinity War premier, előtte két Marvel film, a Thor: Ragnarok és a Fekete Párduc is bemutatásra kerül. A gyártó ezért nem beszél róla nagyon bőszen.

Hirdetés

A Comic-Con résztvevőinek levetítették az első trailert, mi is megírtuk, mi volt látható benne. Felkerült a netre néhány kiszivárgott felvétel, melyek egyikén igazából csak a vászon háromnegyede látszik, egy másikat meg négy, sorba kötött burgonyával vették fel, de aki nagyon nem tud már várni arra, hogy a Marvel a tökéletes videót közzétegye, nézze meg őket.

Az Avengers: Infinity War jövő májusban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)