Hirdetés

Avengers: Infinity War - levetítették az első előzetest

|

A D23 Expón helyet foglaló szerencsések már láthatták az Avengers: Infinity War első kedvcsináló videóját.

Hirdetés

Szó szerint záporoznak a hírek a jelenleg is futó D23 Expóról. Nemrég még egy ütős Star Wars VIII: Az utolsó Jedik videóról számoltunk be nektek, de máris érkeznek az újabb friss hírek. Most például az Avengers: Infinity War első előzeteséről tudunk mesélni.

Hirdetés

Bizony, sajnos csak mesélni, mivel az említett videót csak a helyszínen vetítették le, és ezidáig nem került fel egyetlen videomegosztóra sem. A jelenlévő szerencsés flótások azonban beszámoltak arról, mit is láttak.

Az előzetes a galaxis őrzőivel nyit, akik egy űrroncs felé haladnak hajójukkal. Egyszercsak Thor csapódik neki az űrjárgány szélvédőjének. A villámok istenét biztonságba helyezik a hajón, ő pedig egyből fel is teszi a magától értetődő kérdést: "Ti meg ki a francok fagytok?". Így tehát egyértelmű, hogy akkor találkoznak először a Bosszúállók és az őrzők. Valószínűleg a Thor: Ragnarok végén kerül ilyen szorult helyzetbe az istenség, mivel még mindig rövid haj díszeleg a fején. Hulk egyébként egyáltalán nem szerepel az előzetesben, így esélyes, hogy valami olyan történik vele a Ragnarok során, amit elspoilerezne a később játszódó filmben való bemutatása. Vágás után Lokit láthatjuk, aki valakinek (talán Thanosnak?) átnyújtja egy romos helyen a Tesseractot. Peter Parker következik, akinek durván jelezni kezd a pókösztöne. Ezután Vasember készülődik a harcra, együtt nyomul az űrben az őrzőkkel. A Gyűjtő lakhelyét valaki teljesen megsemmisítette, Gamorra a romok között zokog - ide valószínűleg szintén egy Végtelen Kőért, Éterért érkezett Thanos.

Ezt követően nagyrészt azt láthatjuk (illetve láthatták a mázlisták a helyszínen), ahogyan az összes hős bunyózni kezd Thanosszal. Tony újra előszedi a Hulkbuster páncélt, Pókember új ruhában zúz (elvileg abban, amit a Hazatérés végén láthattunk), Doktor Strange, a Tél Katonája és Űrlord is szintén harcba száll Thanos ellen, vagy Asgardon vagy egy hasonló világban zajlik a csata. Ezalatt Wakandában is háború dúl, és egyébként a Kapitány is felbukkan, akinek az eddig megszokottól hosszabb haja van, sőt szakállat is növesztett.

Az színészek teljes csapata végül egy közös képre is összeállt az expón.  

Valószínűleg erre az előzetesre célzott Mark Ruffalo, mikor azt mondta, mindenki eldobja majd az agyát az expón. Egyelőre tehát nem esett szó a Fantasztikus Négyes esetleges csatlakozásáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)