Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - holnap új trailer érkezik

|

A várakozást megkönnyítendő egy új jelenetekkel megpakolt teasert is kaptunk.

Hirdetés

Nem sokat kell már aludnunk, hogy láthathassuk az MCU megkoronázásaként is értelmezhető Bosszúállók: Végtelen háborút. Mivel ilyen közel vagyunk a megjelenéshez nem meglepő, hogy a Disney és a Marvel Studios lök egyet még a szekéren a nagy hajrában. És persze olyan kort élünk, ahol már a trailernek is saját teasere van.

Hirdetés

A CBS csatornán leadott teaser videó két szempontból is fontosnak tekinthető. Egyrészt eddig nem látott jeleneteket láthatunk pl. ahogyan Vasember keresztülszeli az eget, továbbá kiderült, hogy holnap egy új trailer is érkezik. Nem is szaporítom a tovább a szót, nézzétek meg magatoknak.

A holnapi trailer pontos időpontjára még derül fény, de ha követtek minket biztosak lehettek, hogy az elsők között láthatjátok azt.

A Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)