Hirdetés

Avengers: Infinity War - Vasember új páncélt villant

|

Már megszokhattuk, hogy Vasember minden filmes feltűnése alkalmával új páncélzatban indul bevetésre. Ez a legújabb Bosszúállók mozi esetében sem lesz másképp.

Hirdetés

Javában tart az Avengers: Infinity War forgatása, ahol szemfüles fotósok lencsevégre kapták Tony Stark legújabb páncélzatát is. Azt már tudjuk, hogy milyen fémgúnyát húz majd magára Stark a Pókember: Hazatérésben, de a most feltűnt páncél még ennél is különlegesebb.

Hirdetés

A forgatáson lőtt fényképek alapján az új Vasember páncél nagy valószínűséggel a képregényes Bleeding Edge ruha megfelelője lesz (bár egyesek szerint ezt már az Amerika Kapitány: Polgárháborúban megkapta, de talán a mostani vért még jobban hasonlít a képregényekben látott páncélra), ami minden eddiginél áramvonalasabb és letisztultabb külsőt kölcsönöz Robert Downey Jr. karakterének. 

Az alábbi galériában te is megnézheted az új páncélról készült forgatási képeket, amelyeken Doktor Strange, Wong és Bruce Banner is feltűnik.

Nektek melyik a kedvenc Vasember páncélotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)