Hirdetés

Az 2 - parás trailert kapott a folytatás

|

Stephen King vérfagyasztó bohóca visszatér, ezúttal viszont nehezebb dolga lesz.

Hirdetés

Nem a Kedvencek temetője az egyetlen idei Stephen King adaptáció, ugyanis még ősszel megkapjuk az Az folytatását is, amelyben olyan színészek bukkannak fel az első rész fiataljainak felnőtt változataként, mint Jessica Chastain, Bill Hader és a forgatáson megsérült James McAvoy. 

Hirdetés

A vesztesek bandája tehát felnőttként is szembenéz a félelmeivel (Bill Skarsgard hátborzongató előadásában). Az alábbi kedvcsináló ízelítőt ad abból, hogy a rendezőként visszatérő Andy Muschietti (Mama) ezúttal hogyan szeretné ránk hozni a frászt, a látottak alapján pedig nem spóroltak sem a vérfagyasztó jeleneteken, sem a színészeken, sem Pennywise karakterén. 

Szeptember 5-én, az Az 2 hazai premierjén mindenki lebegni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)