Hirdetés

Az 2 - egy friss trailer alapján a filmben is életre fog kelni az a bizonyos szobor

|

Jó esély van rá, hogy a könyv egyik ikonikus és meglehetősen ijesztő jelenete szerepelni fog a folytatásban.

Hirdetés

A készítők egyszer már ügyesen adaptálták Stephen King művét, így az utóbbi évek egyik legjobb horrorfilmje lett a 2017-es Az, ami ráadásul a kasszáknál is aratott. Idén érkezik a sztori második fele, amihez nemrég befutott egy friss kedvcsináló.

Hirdetés

Ha olvastátok King klasszikusát, valószínűleg emlékeztek még arra a részre, amikor Pennywise megszállja a Derryben álló Paul Bunyan-szobrot, és rátámad a fiatal Richie Tozierre. A szobrot már egy korábbi trailerben is láthattuk, szóval eddig is gyanítható volt, hogy a film készítői átveszik ezt az emlékezetes jelenetet. Most felkerült a YouTube-ra egy koreai feliratos tévéreklám, aminek egy pillanatában alighanem azt láthatjuk, ahogy az életre kelt emlékmű kettézúz egy padot.

Remélhetőleg sok ikonikus jelenetet sikerül belepakolni a filmbe, és a folytatás is legalább olyan jó lesz, mint az első rész. Pennywise és a Vesztesek Klubja szeptember 5-én tér vissza a mozikba. Ti várjátok már a második felvonást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)