Hirdetés

Az acélember 2 - nem csalódtunk, Wonder Woman szexi

|

Kiderült, hogy ki lesz az, aki halálos iramban csattogtatja majd az ostort feszülős PVC-ruhában az új Superman filmben. Íme Wonder Woman.

Hirdetés

Az új Superman film szereplőgárdája is alakulgat; kiderült hogy Ben Affleck alakítja majd Batmant, illetve még sok más szereplő kilétére is fény derült és most már Wonder Woman személye sem titok többé. 

A DC univerzum legszexibb karakterét a Halálos iramban sorozat legszexibb karaktere, Gal Gadot alakítja majd. A rendező, Zack Snyder a következőt nyilatkozta: "Wonder Woman az egyik legerősebb és legkedveltebb női karakter a DC Univerzumban. Gal Gadot nem csak egy csodálatos színésznő, de megvan benne az a varázs, ami tökéletessé teszi a szerepre". Igen, szerintünk is jó segge van.

A Batman vs Superman, vagy az Az acélember 2 (ahogy tetszik) szereplőgárdáját eddig olyan színészek erősítik, mint  Amy AdamsHenry CavillBen AffleckDiane LaneLaurence Fishburne és Gal Gadot. A Justin Bieberes Robin dolog csak vicc volt, ugye?

A filmet 2015 július 17-én kezdik majd játszani a mozikban. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)