Hirdetés

Batman vs. Superman - mennyiért térhet vissza Christian Bale?

|

A Warner Bros. szerint van az az összeg, ami miatt A sötét lovag-trilógia főszereplője, Christian Bale visszatérhet a bőregérhez.

Hirdetés

A Warner Bros. stúdión igen nagy a nyomás Az acélember folytatása, avagy a Batman vs. Superman miatt, hiszen amíg Henry Cavill már viseli a Superman jelmezt, addig a korábbi Batman, Christian Bale nem egyszer kijelentette, hogy nem hajlandó visszatérni denevéremberként, csak ha Christopher Nolan rendezi a filmet.

Noha Nolan kizárólag a produceri feladatokat látja el, a Warner szerint ez már elég alapot szolgáltathat ahhoz, hogy Bale orra alá nyomjanak egy zsíros csekket, amin nem kevesebb, mint 50 millió dollár szerepel, ennyit kínálnának neki, ha visszatérne Batmanként - legalábbis a Beyond Batman: The Unauthorized True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma című e-könyv szerzője szerint.

Arról, hogy Christian Bale hogyan reagált az ajánlatra, még nem tudunk semmit, de a közeljövőben nyilván kiderül. Ti szeretnétek, ha a színész igent mondana a Warnernek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)