Hirdetés

Az agyad is leolvad a Halálos iramban 10 első trailerétől

|

A Fast & Furious franchise legújabb felvonása megerősítette, amit mindig is tudtunk: a sorozat teljesen alkalmatlan arra, hogy vele szemléltessük a fizika törvényeinek működését.

Hirdetés

Akár kedveljük a 2001-ben indult Halálos iramban szériát, akár nem, azt el kell ismernünk, hogy olyasmire képes, amihez manapság a legmenőbb szuperhősök, kék földönkívüliek, vagy dinoszauruszok kellenek, esetleg Tom Cruise. Két epizódja is benézett az egymilliárd dolláros határvonal fölé, ami a mozis bevételeket illeti, tehát mind a Universal Picturesnek, mind Vin Dieselnek fontos, hogy minél tovább életben tartsák.

Ha máshogy nem, hát spin-offokkal. Az anyasorozat ugyanis a Louise Leterrier rendezte Halálos Iramban 10-zel (Fast X) egy lépéssel közelebb kerül a lezáráshoz, azt majd a 11. epizód hozza el. Éppen emiatt teljesen nyitott a magyar mozikba május 18-án érkező film befejezése, tényleg bármi elképzelhető, akár még az is, hogy megfogyatkozik a "család".

Hirdetés

Dominic Torettóra és szeretteire olyasvalaki feni a fogát, aki múltbéli sérelmeit szeretné megtorolni. A Jason Momoa alakította Dante nem ismer határokat, bármire képes, csak hogy ellenfelét szenvedni lássa, és ebben még segítséget is kap Charlize Theron karakterétől, Ciphertől. A másik oldalon a szokásos csapatot kiegészíti Jason Statham Deckard Shaw-ja és John Cena Jakob Torettója. Feltűnik még a filmben és az előzetesben Brie Larson (Tess), valamint Alan Ritchson is (Rimes ügynök).

Ti megnézitek majd?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)