Hirdetés

Az Agymanókra ültek be, de az Insidious 3-at vetítették nekik

|

Egy ohioi mozi véletlenül egy durva horrorfilmet tett be a gyanútlan családoknak, akik az Agymanók című Pixar-alkotást akarták megnézni.

Hirdetés

Igaz, hogy az egyiknek az az angol címe, hogy Inside Out, a másiknak az, hogy Insidious: Chapter 3, de horrorsztoriba illő, hogy pont ezeket sikerült összekeverni.

Egy ohioi mozi látogatói az előzetesek után nem kedves kis rajzolt figurákat, hanem kemény megkötözött és meggyilkolt gyermekeket láttak, és amikor a szülőknek leesett, hogy ez jó eséllyel nem az, amiért fizettek, azonnal elkezdték kiterelni gyermekeiket a teremből. A mozi hivatalos közleménye szerint a gépész hibázott, aki véletlenül cserélte össze a szalagokat. Az érintettek ingyen jegyeket kaptak a film 3D-s vetítésére, de az egyik nyilatkozó szülő szerint hiába kapták vissza a pénzüket, a baj már megtörtént, a gyermekek halálra rémültek és kérdezősködnek. Csak hogy tudjátok, mekkora a különbség, íme a két film előzetesei:

Szóval ja, ciki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)