Hirdetés

Az áldozat üzenetei bizonyíthatják Jonathan Majors ártatlanságát

|

A színész ügyvédje bizonyító erejűnek szánt szövegeket hozott nyilvánosságra a bántalmazási ügyben.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt robbant a hír, hogy a rendőrség egy nő bántalmazásának gyanújával letartóztatta a több Marvel-produkcióban és a Creed III-ban is fontos szerepeket játszó Jonathan Majorst. A színész ügyvédje a kezdetektől úgy fogalmazott, hogy a védence ártatlan, és hogy csak azért került sor a letartóztatására, mert a New York-i rendőrség procedúrája előírja, hogy bizonyos körülmények fennállása esetén ez a követendő az eljárás.

Majorsről azóta olyan pletykák kaptak szárnyra a Twitteren, melyek szerint bizonyos körökben évek óta ismert az erőszakoskodásra való hajlama, a sztár viszont kitart az ártatlansága mellett, és az ügyvédje útján közölte, hogy bizonyítékai és tanúi is vannak erre.

Hirdetés

A Variety beszámolója alapján a védelem most nyilvánosságra hozott három üzenetet, amelyek az állításuk szerint a Majors által valójában nem bántalmazott nőtől származnak. Az üzenetek alátámasztani látszanak a színész álláspontját:

"Nemrég újra telefonáltak, és megismételtem nekik, hogy ez nem támadás volt, és nem kapták meg az áldásomat arra, hogy bármilyen vádat emeljenek ellened. Elolvastam a dokumentumot, amit a fojtogatásról adtak nekem, és megmondtam, hogy ez nem történt meg, és hogy azonnal el kell távolítani. A bírónak ezt mindenképpen el fogják mondani. Erről biztosítottak. Tudom, hogy a legjobb csapatod van és nincs miért aggódni, csak azt akarom, hogy tudd, hogy a magam részéről is mindent megteszek. Azt is mondtam, hogy a hívásra azért került sor, mert összeestem és elájultam, te pedig a partneremként aggódtál a korábbi beszélgetésünk miatt. Puszta gondoskodásból."

- áll az egyik üzenetben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A szöveget nyilvánosságra hozó ügyvéd, Priya Chaudhry szerint a nő megerősítette, hogy a segélyhívást maga Majors adta le, és hogy a mentőkkel együtt kiérkező rendőrség pusztán az ilyenkor előírt protokoll miatt vitte be a színészt. Cikkünk írásáig nem erősítette meg független fél az üzenetek hitelességét.

Ha viszont sor kerül erre, akkor Majors minden bizonnyal megússza vádemelés nélkül. A színésszel toborzási kampányt forgató amerikai haderő ugyanakkor nem várta meg az eljárás végét, és azonnali hatállyal visszavonta az őt szerepeltető reklámokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)