Hirdetés

Az alkoholista Süsüről készített videót Radics Peti, ezért házkutatást tartott nála a NAV

|

Nem várt reakciót váltott ki a hatóságokból egy ártalmatlannak gondolt paródiavideó.

Hirdetés

Izgalmasan indult Radics Peti napja, akit a reggeli órákban otthonában felkeresett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozója néhány fegyveres kísérő társaságában házkutatás címen. A látogatás apropójául a még 2016-ban készült, Süsü az alkoholista sárkány című, 1 perc és 19 másodperc hosszúságú paródiavideó szolgált, amelyet a népszerű youtuber csupán újraszinkronizált, természetesen más szöveggel.

Mint kiderült, azt várták tőle, hogy semmisítse meg az eredeti felvételeket, ám mivel egy hét évvel ezelőtti alkotásról van szó, Peti szerint azok már réges-rég nem voltak a birtokában.

Hirdetés

Az MTVA által szorgalmazott eljárásból (ezt később kommentben tette hozzá) ironizálva azt a tanulságot vonta le, hogy senkinek sem ajánlatos Süsü paródiát készítenie, mert megütheti a bokáját. Fel is hánytorgatta, hogy bezzeg más filmforgalmazók nem keresték még csak e-mailben sem, amiért az általuk birtokolt filmekből használt fel részleteket korábbi paródiáihoz.

Peti azzal zárta Facebook-bejegyzését, hogy amikor a nyomozóban és fegyveres kíséretében tudatosult, hogy tulajdonképpen miért is kellett kiszállniuk, ők is csak nevettek a helyzet abszurditásán.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)