Hirdetés

Az alkotó megmutatta Beavis és Butt-Head idősebb verzióit

|

A '90-es évek ikonikus srácai a visszatérésükre készülnek, és Mike Judge szerint bőven lesz mit ledolgozniuk a forgatásokig.

Hirdetés

A nosztalgia fűtötte film- és sorozatgyártás csúcsaként a Paramount+ berendelt egy Beavis és Butt-Head animációs filmet, és a hírek szerint sok mást is. Az új projekteknek még nincsenek premierdátumaik, de a széria alkotója, Mike Judge biztosnak tűnik abban, hogy legalább a film még idén be fog futni.

A legutóbbi Twitter-posztja is ezt erősíti meg, de egy kis extra ajándékként megmutatta nekünk azt is, hogy hogyan is néznek ki az ikonikus duó tagjai középkorúként.

Hirdetés

"Még nincsenek pontos dátumok, de a srácoknak egyébként is össze kell szedniük magukat."

Az egyelőre nem biztos, hogy az új filmben és a többi projektben is pontosan ebben a formában láthatjuk majd a srácokat, de valószínűleg nem ok nélkül rajzolta meg alkotójuk az új figurákat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Tekintettel a műsor eredetére, nem lennénk meglepve, ha az egész arról szólna majd, hogy az idősebb Beavis és Butt-Head azon röhögnek, hogy a sörhasuk ellenére is behívták őket a kanapéra ücsörögni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)