Hirdetés

Az Álom doktor rendezője szívesen készítene filmet Batman egyik ellenfeléről

|

Sőt, egy DC-s szuperhősről is. Nem, nem a Denevérember az.

Hirdetés

Mike Flanagan filmről-filmre válik a horrorműfaj egyik legkedveltebb alakjává. Olyan ijesztgetések, mint az Oculus vagy az Ouija a rendező áttért a Stephen King adaptációkra, és leszállította a Gerald's Game-et, valamint az Álom doktort, emellett pedig A Hill-ház szelleme és A Bly-udvarház szelleme sorozatok is az ő nevéhez fűződnek.

Joggal merülhet fel egyes rajongóiban a kérdés, hogy a parás pillanatok szakavatott filmese milyen más területen próbálná ki szívesen magát.

Hirdetés

Twitteren szegezték Flanagannek a kérdést, hogy milyen DC-s karakterről vagy csapatról készítene legszívesebben filmet, mire a rendező azt mondta a rövid válaszában, hogy gyermekkora óta szeretett volna megvalósítani egy Superman mozit, de nagyon érdekelné őt egy önálló Clayface történet is, amit - rá jellemző módon - horror/thriller/tragédia elegyként képzel el. 

Supermant valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, Clayface-t, vagyis Agyagpofát viszont annál inkább. Batman egyik ellenfelének nevét számos bűnöző felvette már a képregénytörténelem során, de az agyagszerű test és az alakváltó képességek nagyjából mindegyiknél megegyeznek. A karakter felbukkant többek között a Gotham sorozatban (Brian McManamon játszotta) és a Harley Quinn animációs szériában is (ott Alan Tudyk szinkronizálta). 

Ti el tudnátok képzelni róla egy filmet Mike Flanagan rendezésében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)