Hirdetés

Az Amazon berendelte a The Boys 4. évadát

|

Folytatják harcukat a fiúk a velejükig romlott szupik ellen.

Hirdetés

Ha azt hiszed, hogy az egyébiránt piszkosul szórakoztató Peacemaker sorozatnál nincs bevállalósabb a képregényes gyökerű produkciók között, akkor feltehetően még egyetlen epizódot sem láttál a Garth Ennis és Darick Robertson azonos című füzetein alapuló The Boysból. Az Amazon Prime Video streaming platform katalógusát erősítő adaptáció azon sorozatok közé tartozik, amelyek képesek évadról évadra növelni a nézőszámot.

Még csak négy rész jött ki a harmadik etapból, de már most 17 százalékkal több nézőt vonzott, mint a a második szezon, és 234(!) százalékkal múlta felül az első felvonás nézettségét. Ilyen meggyőző számok láttán cseppet sem meglepő, hogy az Amazon és a széria sikerében szintén érdekelt Sony Pictures television hezitálás nélkül berendelte a negyedik évadot.

Hirdetés

Az örömhírt Eric Kripke, a sorozat showrunnere sem hagyta szó nélkül.

"A színészek és a stáb nevében hálásan köszönöm a Sonynak és az Amazonnak, de mindenek előtt a rajongóknak, akik nélkül nem csinálhatnánk tovább. Izgatottak vagyunk, amiért folytathatjuk Butcher és a fiúk küzdelmét Hazafi és a Hetek ellen, miközben reflektálunk arra az őrült világra, amelyikben mindannyian élünk. Megjegyzem, ez az első alkalom a történelem folyamán, hogy szétrobbanó nemi szerv alapozott meg a további sikernek."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

De nem csak a fő sorozat folytatásának örülhetnek a rajongók: még márciusban elrajtolt a The Boys Presents: Diabolical animációs sorozat, a közeljövőben pedig érkezik egy élőszereplős spin-off is, a leendő szuperhősök kiképzésére és tanulmányaira fókuszáló The Boys Presents: Varisty, amelyhez nemrég Arnold Schwarzenegger fia, Patrick is csatlakozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)