Hirdetés

Az Amazon kaszálta egy évad után az új Utopia sorozatot

|

Az eredeti brit produkció alapján készült alkotás ezek szerint nem hozta az elvárt nézettségi számokat.

Hirdetés

Kicsit meglepő döntésnek tűnhet, de az Amazon nem rendelte be az Utopia második évadát, így mindössze egy szezon után búcsúzunk a sorozattól. A 2013-2014-es, két évados eredeti brit sorozat alapján készült amerikai remake sok rajongót szerzett, de vélhetően nem teljesített elég jól ahhoz, hogy folytatást kapjon.

Hirdetés

Az Utopia története természetesen az eredetin alapszik, és a Gone Girl írója, Gillian Flynn dolgozott a produkción showrunnerként David Fincher közreműködésével. A főbb szerepekben többek között John Cusack, Rainn Wilson és Dan Byrd játszottak. A sorozat vegyes értékeléseket kapott a különböző fórumokon, de például Stephen King nagyon pozitívan nyilatkozott róla.

Az Utopia egyébként elérhető az Amazon Prime Video hazai kínálatában, a mindössze 8 epizód egy hétvége alatt könnyen fogyasztható, így aki még nem tette, adhat a csonkán maradt sorozatnak egy esélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)