Hirdetés

Az Amazon óriási összegeket költ epizódonként A Gyűrűk Ura sorozatra

|

A munkálatok előrehaladtával egyre több információ derül ki a készülő A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatról.

Hirdetés

Javában készül az Amazon gondozásában a The Lord of the Rings: The Rings of Power című sorozat, amely majd a Prime Video kínálatában debütál. Ahogy a produkció egyre előrehaladottabb állapotba kerül, úgy derülnek ki újabb információk is a projekttel kapcsolatban - most például az, hogy mennyit is költött az Amazon epizódonként a sorozatra.

Ha a hírek igazak, még a Stranger Things negyedik évadánál is sokkal komoly összegekről beszélhetünk.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Prime Videónak nem kevesebb mint 465 millió amerikai dollárba került a sorozat beindítása és az első évad leforgatása. Ez a Stranger Things negyedik évadának epizódonkénti 30 milliójánál is jóval több, itt a nyolc rész minden darabja 58 millió dollárba került, ha leosztjuk a költségeket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha ez így nem lenne elég megdöbbentő, érdemes kontextusba helyezni, mennyi pénzről is beszélünk. 2021 magasan legsikeresebb mozifilmje a Pókember: Nincs hazaút volt, ami nagyjából 200 millió dollárból készült el. Ez azt jelenti, hogy A Gyűrűk Ura sorozatnak csak az első évada több mint kétszer annyi pénzből jött létre, mint a legutóbbi Pókember film.

Nemrég azt is megtudtuk, hogy a második évad már valószínűleg nem Új-Zélandon készül majd, hiszen ez is sokat dob a költségeken. A THR értesülései szerint a folytatást Angliában forgatják, ahol a Prime Videónak több stúdiója is rendelkezésre áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)