Hirdetés

Az Amazon rebootolja a Csillagkaput és a Robotzsarut, filmek és sorozatok készülnek

|

Egy sor franchise-t fel akar támasztani az MGM új tulajdonosa A rózsaszín párductól A hét mesterlövészig.

Hirdetés

Az évek óta zajló felvásárlások eredményeképp egyre kevesebb kézben koncentrálódnak a tartalmak, legyen szó akár filmekről, sorozatokról, akár videojátékokról. A piac egyik meghatározó szereplőjévé vált Amazon kevéssel azután, hogy a Warner Bros. Discovery megvillantotta, milyen exkluzív produkciókkal hozná lendületbe az HBO Maxről egyszerűen csak Maxre átkeresztelt streamingplatformját, szintén bepillantást engedett a terveibe, amelyek alapját a 2022-ben bekebelezett MGM katalógusa képezi.

A Deadline beszámolója szerint az Amazon nem kevesebb, mint 12 franchise újjáélesztésén gondolkodik, amit részben saját erőből valósítana meg, részben a lehetőségben fantáziát látó külső partnerekkel fogna össze. Van, amiből filmet szeretne, és van, amiből sorozatot inkább, a legfontosabbakból pedig mindkettőt.

Hirdetés

A Doktor Szösziről a lap forrásai például úgy tudják, hogy az Amazon mindkét formátumban lát potenciált. De ugyanilyen terveket dédelget a Csillagkaput és a Robotzsarut illetően is, annyi különbséggel, hogy az előbbi először sorozatként térne vissza, míg az utóbbi filmként.

Ezeken felül A hét mesterlövész, a Hírnév és a Birkanyírás van még terítéken az Amazon Studiosnál, ezekből sorozat készül, míg a Thomas Crown ügy, A rózsaszín párduc és a Poltergeist - Kopogó szellem szériák pedig minden valószínűség szerint egy-egy új filmmel gyarapodnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)