Hirdetés

Az Amerika Kapitány filmek írói elárulták, szűz-e Steve Rogers, avagy sem

|

Teljesen rajongói teória épül arra, hogy az MCU-s Amerika Kapitány egész életében önmegtartóztató életet élt, ennek kapcsán konkretizálták most a dolgokat az írók.

Hirdetés

Steve Rogers nem volt a világ legnagyobb csajozógépe, és akkor még meglehetősen finoman fogalmaztunk. Az MCU-ban Chris Evans által életre keltett karakter azonban megkapta a szuperkatona szérumot, eztán pedig a durván kipattintott Amerika Kapitányként valószínűleg bomlottak a nők.

Elég sok rajongó gondolja mégis úgy, hogy a második világháborúban Steve-nek jobb dolga is volt, mint szoknyákat kergetni, miután pedig napjainkban kiolvasztották a jégből, már Peggy Carter iránti szerelme miatt nem bújt ágyba soha más nővel, végig szűz maradt. Mindez azonban csak a rajongók fejében létezik, a pontos válaszokat a Marvel filmes univerzum írói tudják megadni. És meg is adták.

Hirdetés

Christopher Markus és Stephen McFeely nem csak az eddigi három Amerika Kapitány mozi forgatókönyvét, hanem az utolsó két Bosszúállók film szkriptjét is papírra vetette, így ha valakik, akkor ők tényleg pontosan tudják, milyen Steve Rogers szerelmi élete. Most egy interjú során el is mondták, mi a helyzet valójában.

McFeely úgy fogalmazott, hogy a Kapitány egészen biztosan elveszítette a szüzességét, hiszen ha valaki így néz ki, mint Chris Evans karaktere, és városról városra járva osztogatja az autogramokat, biztosan közelebbi kapcsolatba kerül pár rajongóhölggyel. Markus hozzátette, hogy Steve Rogers sosem volt egy prűd személy, attól még, hogy pontosan elképzelései vannak a jó és a rossz fogalmáról, nem lesz egy ártatlan kóristafiú, ő egy világháborús veterán. 

A rajongói teória tehát megdőlt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)