Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államok Hadserege kukázta a reklámokat, amikben a nemrég letartóztatott Jonathan Majors is közreműködött

|

Inkább visszahívták a reklámokat, már nem szeretnék, hogy Majors népszerűsítse a sereget.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy letartóztatták a Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját, később pedig további súlyos vádak kezdtek el keringeni Jonathan Majors kapcsán. Majors ügyéről hiba lenne még most messzemenő következtetéseket levonni, elvégre nemrég Chris Avellone és Justin Roiland felmentése is arra mutathat rá, hogy a vád még nem egyenlő a bűnösséggel. 

Mindenesetre PR-szempontból nyilván nem épp a legszerencsésebb dolog együttműködni egy olyan színésszel, akivel szemben ilyen vádak merülnek fel, és a jelek szerint pontosan így gondolta ezt Amerikai Egyesült Államok Hadserege is.

Hirdetés

A seregnek (egészen pontosan a hadsereg marketingcégének) ugyanis futott két olyan reklámfilmje is, melyekben a napokban letartóztatott Jonathan Majors töltötte be a narrátor szerepét. Az Amerikai Egyesült Államok Hadserege kifejezetten a fiatal korosztály körében tervezett toborzás miatt futtatta ezeket a reklámokat, most viszont mindkettőt visszahívták, többé nem kerülhetnek adásba.

Hivatalos közleményében a sereg marketingcége azt kommunikálta, hogy nyilván fenntartják az ártatlanság vélelmét egészen addig, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, de a "józanság" mégis azt diktálja, hogy egyelőre a nyomozás végéig visszavonják az érintett reklámokat.

Jonathan Majors képviselőjén keresztül teljes mértékben tagadja az ellene felhozott vádakat. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)