Hirdetés

Az Andor retro trailere segít még jobban beleszeretni az új Star Wars-sorozatba

|

Az egész sorozat olyan, mint egy régivágású sci-fi noir, így adta magát a '70-es éveket idéző rajongói projekt.

Hirdetés

Az Andor első két részén rágtam még csak át magam (ne merjetek hibáztatni, amikor Bleach és Chainsaw Man van az anime sarokban), de az már egyértelművé vált, hogy a barátaim miért imádják a sorozatot. A hangulat hibátlan és a karakterek nagyon érdekesnek tűnnek.

A Star Wars komorabb részét élvező rajongók mind odavannak a szériáért, így nem is csoda, hogy Auralnauts is rápörgött a témára. A YouTube-tartalomgyártó hozott is nekünk egy retro takaróba csomagolt Andor trailert.

Hirdetés

Az egésznek a leírás adja meg az igazi ízét:

"1975-ben járunk, az Új Remény még 2 évig nem kerül elő, és George Lucast jelenleg csak úgy ismerik, mint az "American Graffiti srácot". Épp véget ért a Barney Miller, miután elhozzuk neked a ma esti TV premiert.

Készülj fel egy útra egy távoli galaxisba, ami réges régen létezett. A tudományos-fantasztikus csodára...az Andorra! Minden csütörtökön, csak az AMC csatornáján!"

A filterek, a vágás és a karakterbemutatások hibátlanok, de mint minden jó '70-es évekbeli trailer, ez is fontos spoilereket lő el. Óvatosan nyomjátok meg a lejátszás gombot.

Az Andor első évadának utolsó fejezete mától elérhető a Disney+ kínálatában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)