Hirdetés

Az Aquaman 2-ben több Batman is feltűnhet

|

Miközben mérgelődünk azon, hogy később érkezik, Jason Momoa izgalmas hírt dobott be az Aquaman 2-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Nemrég megtudtuk, hogy a Warner Bros. több projekttel egyetemben az Aquaman és az Elveszett Királyság premierdátumát is későbbre időzítette. Miközben ennek semmilyen formában nem tudunk örülni, és amúgy is aggódunk kicsit a Warner Bros. jövője miatt, az mindenképp boldogságra ad okot, amit nemrég Jason Momoa, a film főszereplője dobott be.

A színész meglebegtette, hogy a Ben Affleck által megformált Batmanen kívül több variáns is feltűnhet majd a jövő decemberben érkező filmben.

Hirdetés

Most, miközben az AP-nek beszélt az Apple TV+ sorozata, a See utolsó évadának vörös szőnyeges eseményén, Momoa azt mondta, az Aquaman 2-ben több Batman is szerepelhet. A színész nem szolgált kifejezetten megerősítéssel, inkább csak játékosan viccelődött azzal, hogy a rajongók csak keveset tudnak, és az Aquaman 2-ben még kevesebb Batman is lehet, mint amire számítanak.

"A közös munkáról sajnos nem tudok mit mondani. Lehet, hogy benne lesz (Ben Affleck) a filmben, és lehet, hogy nem. Az is lehet, hogy kevesebb, vagy még több Batman lesz a filmben. Ki tudja? Csak nagyon keveset tudtok."

A rajongók már egy ideje tudják, hogy a The Flash mozi nagyra fogja tárni DCEU multiverzumának kaput, így ha az Aquaman 2 azután a film után játszódik, akkor annak akkor is lesz értelme, ha több Batman is szerepel benne. A DCEU megjelenési naptárának folyamatos átrendeződései közepette azonban nehéz meghatározni, hogy mi volt a franchise eredeti terve az Aquaman 2-vel, tekintve, hogy a film premierjét már a The Flash előttre és utánra is kitűzték.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)