Hirdetés

Az Aquaman 2 forgatása Amber Hearddel folytatódik, Johnny Depp rajongói továbbra is forronganak

|

Az Aquaman and the Lost Kingdomban Amber Heard ismét főszerepet játszik, annak ellenére, hogy a közösségi média felületein rengetegen a kirúgását követelték.

Hirdetés

A Johnny Depp-Amber Heard botrány rányomta a bélyegét mindkét filmsztár életére. Depp elvesztette az állását, ami a Harry Potter spin-off filmeket és a Karib tenger kalózai franchise-ot illeti, Heardöt pedig hatalmas tüntetések követik az összes közösségi platformon. Utóbbi mondjuk egyik esetben sem volt annyira erős, hogy a színésznő szerepeket veszítsen: James Wan minden gond nélkül visszahívta őt az Aquaman folytatására.

Hirdetés

Az Amber Heard kirúgására indított Change.org petíció már 1,85 millió aláírásnál tart, és a tiltakozó tömegek nem vették jó néven, hogy sem a Warner, sem a DC nem foglalkozott ezzel. Most Twitteren pörög a közösségi tiltakozás, és rengetegen bejelentették, hogy ők márpedig nem fogják megnézni az Aquaman 2-t, ha Amber Heard benne marad.

Ez csak néhány azokból a posztokból, melyek a #JusticeForJohnnyDepp tagre érkeztek. A hívószó egyébként trendelt is a Twitteren, de ez már lassan hagyománnyá válik minden alkalommal, amikor az Aquaman 2-ről érkeznek fontosabb hírek.

A nagy stúdiók nem szeretnek belekeveredni olyan drámákba, melyeken pénzt veszíthetnek, így érdekes lesz figyelni, hogy hogyan reagál a Warner erre. Ha ez hosszú távon fog folytatódni, akkor el tudjuk képzelni, hogy új Merát keresnek majd, de egyszerűbb inkább a korábbi tervekhez ragaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)