Hirdetés

Az Aquaman 2 világát sosem látott VFX technikák keltik majd életre

|

Az Aquaman and the Lost Kingdom egyik főszereplője nyilatkozott a munkálatokról és a történetről.

Hirdetés

Ha valaki nagyon élvezte Orm király üvöltözését, az valószínűleg az Aquaman 2-t is imádni fogja. Patrick Wilson ugyanis természetesen visszatér a folytatásban, és ismét megeleveníti Arthur vállalhatatlan féltestvérét.

A színész a Collidernek adott interjújában mesélt kicsit szerepéről és a forgatás körüli ügyekről. Elmondta többek közt, hogy mind az Aquaman 2-höz, mind a The Flashhez olyan technikákat használnak, amiket eddig még sosem.

Hirdetés

Ha igaz az, amit Wilson állít, akkor az biztos, hogy legalább a látvány tekintetében nem lehet majd okunk panaszra.

"Elképesztő akciójelenetek lesznek a filmben. A harcok és a mutatványok... olyan megoldásokat használtunk ebben a filmben, és a Flashben, amilyeneket még sosem láttunk. Szóval igen, vannak új VFX megoldásaink."

- mondta.

A sztorival kapcsolatban is örömmel lelkesedett volna, de a történet még mindig hét pecsétes titok. A srácok szinte semmit sem oszthatnak meg velünk, de az annyi biztosnak tűnik, hogy az Aquaman 2 sem fogja túl komolyan venni  önmagát.

"James imád válogatni a képregényes sztorikból és a saját ötleteiből, aztán összekeverni azokat. Lesznek apró pillanatok, mint például a gladiátor jelenet a doboló polippal. A képregényrajongók tudják, hogy 'ja, az ott Topo'. Sokkal több ilyen pillanat lesz a folytatásban, az tuti."

- tette hozzá.

Az Aquaman and the Lost Kingdom idén decemberben érkezik majd a mozikba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)