Hirdetés

Az Arany Málna szervezői ezúttal egy 12 éves lánynak akartak szobrot adni, fel is háborodott az internet népe

|

Jelöléseivel az Arany Málna csapata legalább annyiszor húzza fel az embereket, mint ahányszor megrendezi a díjátadóját.

Hirdetés

Közeledik a filmes díjátadó szezon, aminek az Arany Málna-díj is része. A Razzies szervezői minden évben kiválasztják az év legrosszabbnak ítélt produkcióit és színészeit, s bár előfordult már, hogy a díjazottak némelyike egyáltalán nem vette ezt zokon, sőt személyesen is megjelent a rendezvényen, azért sajnos arra is találunk bőven példát, amikor egy-egy jelölés vagy kategória csúnya baklövésnek bizonyult.

Így történt ez tavaly is, amikor be akarták vezetni a "Bruce Willis legrosszabb színészi teljesítménye 2021-ben" kategóriát. Aztán amikor a színészről kiderült, hogy komoly betegségben szenved, persze jöhetett a Mea Culpázás.

Hirdetés

Ezúttal a Razzies egy fiatal színésznővel, Ryan Kiera Armstronggal kapcsolatban hibázott, akit a legrosszabb színésznőnek járó díjra jelöltek a tavaly bemutatott Tűzgyújtóban nyújtott alakításáért. A Razzie-nominációkon általában jól mulató közönség azonban most nem értékelte a poént, mivel egy mindössze 12 éves kislányról van szó, akire még szép karrier várhat.

A jelölést követő felháborodásra az Arany Málna alapítója, John Wilson reagált egy közleményben:

"Néha csinálsz meggondolatlan dolgokat, amikért leszidnak, és aztán magadhoz térsz. A közelmúltban érkezett jogos kritikák a 11 éves [ennyi idős volt a forgatáskor - a szerk.] Armstrong kapcsán felhívták a figyelmünket az érzéketlenségünkre. Ennek eredményeképpen kivettük Armstrong nevét a jelöltek közül. Ezzel együtt tartozunk egy bocsánatkéréssel Ms. Armstrong felé, és sajnálatunkat szeretnénk kifejezni az őt ért gyűlölködés miatt."

Egy jelölés bármilyen díjra ritkán tartozik az "upsz, hát ez véletlen volt" kategóriába, de ez ezen a ponton már nem is számít. Kíváncsian várjuk, hogy jövőre ki lesz az, akit kiválasztanak majd azért, hogy felháborítsák vele az embereket, és ezáltal nagyobb publicitást kapjon a rendezvény.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)