Hirdetés

Az Asylum saját Avatar filmjére nem voltál felkészülve

|

A hírhedt stúdió nyilván nem hagyta ki az Avatar: A víz útja premierje kapcsán felkínálkozó lehetőséget.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokaknak kell bemutatni az Asylum tevékenységét: a stúdió kifejezetten arra állt rá, hogy filléres költségvetésekből összehozza az aktuális blockboster szuperprodukciók gagyi, Zs-kategóriás koppintását. Rengeteg "emlékezetes" munka kerül már ki a kezeik közül, most pedig megérkezett az Battle for Pandora. Nem nehéz kitalálni, hogy a nagyjából két hét múlva a mozikba kerülő Avatar: A víz útja "farvizét" akarják így meglovagloni.

Alább megnézhetitek a Battle for Pandora előzetesét is, készüljetek fel a legrosszabbra.

Hirdetés

Na'vik mondjuk nincsenek az előzetesben, cserébe kapunk egy '90-es éveket idéző vízszörnyet, ami a Pandora nevű holdon támadja meg a vegyvédelmi ruhához hasonló szerkóba bújtatott űrhajósokat. A perelhetőséget sikerült megoldani, a többi meg nyilván kit érdekel. 

Ha a fentebb látottakat sikerült kitörölni az elmétekből, ne feledjétek, hogy az igazi Avatar film, A víz útja december 2022. december 15-én érkezik meg a hazai mozikba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)