Hirdetés

Az Avatar: A víz útja egyik írója veszi kezelésbe az új Fantasztikus Négyes filmet

|

A Marvel James Cameron egyik munkatársával erősít, aki két Terminátor projekten is dolgozott.

Hirdetés

Nagyon nehezen akar összeállni az MCU saját Fantasztikus Négyes projektje, még a szereplőket sem jelentették be hozzá, de ez nem meglepő, hiszen az írókat is csak tavaly szeptemberben ismerhettük meg, miután kiderült, hogy Matt Shakman (WandaVízió, Trónok harca) csücsül bele a rendezői székbe. Jeff Kaplant és Ian Springert választották ki a feladatra, akik gyenge referenciákkal rendelkeznek, így kész rejtély volt, hogy miért pont őket választották ki a Marvel Studios döntéshozói.

Mindenesetre úgy tűnt, hogy minden rendben van és Shakman szerint 2024 elején indulhat is a következő Fantasztikus Négyes film forgatása, azonban úgy tűnik, hogy elhamarkodott volt az optimizmus, és ismételten változás történt, ami akár előnyére is válhat a produkciónak. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Kaplan és Springer helyét Josh Friedman veszi át, ő fog felelni a forgatókönyvért. Friedman olyan sorozatokat jegyzett eddig, mint a Snowpiercer, az Alapítvány, az Emerald City és a Terminátor - Sarah Connor krónikái, filmek tekintetében pedig az ő nevéhez fűződik a Világhok harca, a Fekete Dália, a Terminátor: Sötét végzet és az Avatar: A víz útja is - utóbbin James Cameronnal, Rick Jaffával és Amanda Silverrel dolgozott együtt. 

Az új író alkalmazása azt jelezheti, hogy a Marvel Studios némileg komolyabb irányba szeretne elmozdulni az új Fantasztikus Négyessel, ugyanis míg Kaplan és Springer a könnyedebb műfajokban alkottak, addig Friedman inkább a sötétebb, drámaibb, sci-fisebb vonalon mozog. Persze tőle sem idegen a humor, de vele talán több lehet a végeredmény egy újabb vicceskedő Marvel filmnél. 

A THR úgy tudja, hogy Shakman maradt a helyén. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)