Hirdetés

Az egész moziipar nyögi a pandémiát, a KöKi-ben mégis új multiplex épül

|

Merész vállalkozásba fogott bele a KöKi Terminál, új multiplex mozijukba ráadásul az ország legnagyobb vászna kerül be.

Hirdetés

Még csak most kezdődik el az egész beruházás, így 2022 tavaszánál előbb nem számíthatunk tényleg nyitásra, de így is nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot a KöKi Terminál, ugyanis egy 9 termes, mintegy 1200 néző befogadására képes mozikomplexumot építenek meg. Igazodnak a legújabb igényekhez, így az említett 9 vetítőteremből 3 VIP felszereltséggel bír majd - az egyik ilyen VIP teremben ráadásul a filmekkel együtt mozgó D-Box székekbe csücsenhetünk be.

A moziért az a Kultik felel majd, ami több vidéki mozi mellette a budapesti Kultik Terasz Corvin Plaza nevű kertmozit is üzemelteti. A Cinema City után hozzájuk tartozik a legtöbb belföldi mozi.

Hirdetés

Az sem elhanyagolható tény, hogy az új Kultik KöKi moziba kerül majd az egész ország legnagyobb vetítővászna. Szabó Krisztián, a Kultik ügyvezető igazgatója azt is elmondta, hogy az összes vetítőterem Christie lézeres fényforrást alkalmazó RealLaser 4K vetítővel, valamint speciális Vive Audio hangrendszerrel lesz felszerelve, továbbá a legnagyobb terem látogatói a Dolby ATMOS hangformátummal készített filmeket is élvezhetik majd.

Az alábbi galériában megtaláljátok az első látványterveket, amelyek egyébként a Kultik KöKi Facebook-oldalán is elérhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)