Hirdetés

Az Egy rém rendes család Peggyje a hajával mérte a sorozat sikerét

|

A nézettséggel együtt a költségkeret is emelkedett, ami Katey Sagal frizurájára is hatással volt.

Hirdetés

Az Egy rém rendes család 11 évadon és 259 epizódon keresztül szórakoztatta a közönséget, ám az eredetileg 1987 és 1997 között futott széria az ismétlések miatt még közel 25 év távlatából is halhatatlannak tűnik. Ezért is lehet, hogy a sorozat színészeit a mai napig faggatják a sitcommal kapcsolatban, legutóbb a Peggy Bundyt játszó Katey Sagal osztott meg egy humoros anekdotát a Jimmy Kimmel Live! műsorban.

A színésznő konkrétan arról mesélt, hogy csak akkor tudatosodott benne igazán az Egy rém rendes család sikere, amikor a szériát gyártó Fox már parókát is biztosított számára a szerephez.

Hirdetés

"Azt hiszem, először akkor jöttünk rá, amikor vettek nekem egy parókát, az első három évben ugyanis saját magamnak csináltam a frizurám. És akkor hirtelen elkezdték költeni a pénzt, hiszen a parókák nem olcsó dolgok. Szóval vettek nekem egyet."

A történet alapján tehát a sorozat kellékesei nem dúskálhattak az anyagiakban Bundyék első három évében, Sagal azonban egy másik élményt is megosztott arról a napról, amikor a színészek számára is nyilvánvalóvá vált a széria körüli rajongás.

 "Sosem fogom elfelejteni. Ed [az Al Bundyt játszó Ed O'Neill] és én promókörúton voltunk, és ellátogattunk egy parádé-szerűségre is. És akkor ott álltunk Pegnek és Alnek öltözve - őrületes volt! - és integetve, és rengeteg ember volt ott."

A színésznő továbbá azt is felidézte, hogy Ed O'Neillel alapvetően úgy gondolták, hogy a tiszteletlen hangneme miatt senki sem fogja nézni a sorozatot.  A tiszteletlenség kapcsán pedig még azzal is viccelődött egy sort, hogy valószínűleg eleve a széria pimasz stílusának köszönheti, hogy rá esett a választás Peggy Bundy megszemélyesítőjeként.

Az interjúba még egy kis szerénység is belefért, amikor a sitcom sikeréről beszélve a színésznő azt ecsetelte, hogy a Fox egy este háromszor adta le az epizódokat, így igazából nem is nagyon lehetett lemaradni a sorozatról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)