Hirdetés

Az egyik legfurább Thor verzió is felbukkant a Loki új részében, de lehet, hogy észre sem vetted

|

Csak pár pillanat erejéig láthattuk őt a Disney+-on futó Loki sorozat ötödik részében.

Hirdetés

Értelemszerűen spoileres sorok következnek, bár ezúttal semmiféle nagy dologra nem kell számítani. A Loki tévésorozat utolsó előtti részében mindenesetre pár röpke pillanata erejéig láthattuk Thor egyik legfurább verzióját, Throgot, a mennydörgések békaistenét. 

Akkor bukkant fel a szuperhősbéka, mikor Loki a többi Loki-variánssal együtt bemászott egy földalatti bunkerbe, útjukat pedig úgy követte a kamera, hogy áthaladt a földrétegeken. Throgot nem a sorozat írói találták ki, a karakter már 1986 óta létezik a Marvel képregényeiben.

Hirdetés

Throg egykor ember volt, Simon Waltersonnak hívták, de egy átok békává változtatta őt. Részt vett a békák és patkányok háborújában (nem vicc), később pedig a békává vált Thorral is összebarátkozott. Thor pörölyének egy szilánkját felemelve (a fegyverről egyébként Thor kecséki törték le ezt a kis darabkát, de ebbe már ne is menjünk bele) a kis béka átváltozott, ekkor vette fel a Throg nevet.

Saját fegyvert is kapott, az ő kalapácsát Frogjolnir néven ismerik a keményvonalas képregényolvasók.

A Loki sorozatban így nézett ki Throg:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)