Hirdetés

Az egyik legjobb képregényes sorozat írója is az új Penge filmen dolgozik

|

A csapat legújabb munkatársa az HBO Watchmen sorozatának hét epizódján is dolgozott.

Hirdetés

Még 2019 nyarán derült ki, hogy a Marvel újra vászonra viszi Penge karakterét, méghozzá az Oscar-díjas Mahershala Ali főszereplésével. A Marvel Cinematic Universe-be épített filmről eddig igencsak keveset lehetett tudni, ezúttal viszont kiderült, hogy egy tapasztalt íróval bővült a stáb, aki korábban több elismert és díjnyertes sorozaton dolgozott.

Stacy Osei-Kuffour egyrészt a Watchmen sorozat hét epizódját írta, viszont emellett részt vett az Al Pacino főszereplésével készült Amazon-sorozat, a Hunters, az Emmy-re jelölt Pen15, valamint az HBO-n futó Run munkálataiban is. Mozifilmmel eddig ugyan nem volt dolga, viszont a kiváló szériák az önéletrajzában magukért beszélnek. Érdekesség Osei-Kuffourral kapcsolatban, hogy ő az első afroamerikai nő, aki íróként fog dolgozni valamelyik Marvel Cinematic Universe mozi szkriptjén. A hölgyet egyébként több mint fél éves keresést követően szerződtette a Penge stábja, illetve a film főszereplője, Mahershala Ali is részt vett a kiválasztási folyamatokban.

Hirdetés

Az új Penge (a film címe elvileg egyébként mostantól Blade, The Vampire Slayer) stábja vélhetően a közeljövőben tovább is fog bővülni, és végre a forgatás is kezdetét veheti. Ti mire számítotok a Marvel vámpírvadászának következő mozijától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)